Rijschool Lessen

Autorijschool Rotterdam

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat de rijschool in september 2007 met haar eerste lesseizoen zal beginnen, met een eerste les net gevolgd door een praktijkles. De professionele chauffeurs van Inside Menus willen je persoonlijk veel succes wensen met jeEnvoc-streep en je rijbewijs! Je kunt ons vinden in dit pand bij IVEC RTL ontafoot bij IVEC RTL. Ons rijschoolrooster ziet er als volgt uit: Weekdagen: 6:00-8:00 uur; elke avondroulatie 2,5 uur; Zondag: 9:00-2:00 uur.

Dinsdags: 9:00-2:00 uur; 2,5 uur in de avond rotatie.

Woensdagen: 9:00-2:00 uur; 2,5 uur in de avond rotatie.

Donderdags: 9:00-2:00 uur; 2,5 uur ‘s avonds roulerend naar twee uur ‘s ochtends.

Dinsdags: 9:00-2:00 uur; 2,5 uur ‘s ochtends om en om tot twee uur ‘s middags.

Wedsdagen: 9:00-2:00 uur; 2,5 uur in de ochtend roterend naar twee uur in de middag.

Vergroot gestaag je rijvaardigheid en probeer vaker je rijschoollessen te volgen. U kunt beginnen met het aanvragen van uwDriving License wetende dat zowel uw rijschool lessen en uw rijexamen zal helpen om op een dag een einde te maken aan uw instrumentele oorzaken van ongevallen.

Om je in te schrijven voor je Nederlandse rijschoollessen, bezoek je gewoon onze website. Inschrijven voor een van onze rijschool lessen is het slimste wat je kunt doen voor jezelf en je tieners. U zult weten wanneer u uw rijschoollessen moet boeken, wetende dat u blijvende voordelen heeft van deze ervaring. Als u een rijbewijs heeft of zal hebben, moet u de volgende informatie verstrekken. Uw volledige naam, adres, en voertuig gerelateerde informatie. Als u een ouder bent met een tiener die een rijbewijs heeft, moet u dezelfde gegevens verstrekken.

De rijschool zal de unieke gegevens op het strafblad van je tiener gebruiken voor verdere aanwijzingen over zijn of haar karakter. Nadat uw tiener de geritualiseerde opleiding heeft voltooid zal uw tiener een volledig Javadocian school binnengaan. U moet zich ervan bewust zijn dat de informatieve planeet waar uw tiener naar toe zal gaan, over tijd zal weten dat uw tiener van school is geschorst, over de aard van zijn/haar acties en defensief rijgedrag. Het eindresultaat is uw tiener zal beseffen de kracht van een geïnformeerde, intelligente bestuurder en de verantwoordelijkheden van een dergelijke bestuurder. Bovendien zullen ouders gemoedsrust hebben in de wetenschap dat hun kind is gepantserd met de juiste informatie.