Cheap Car Insurance Quotes

focus on foreground of engineer holding a tablet checking the readings of the car’s sensor while the mechanic adjusts them on the disk - auto raparatie stockfoto's en -beelden

Wij bieden verschillende goedkope autoverzekeringen aan. De sleutel tot het vinden van een goedkope autoverzekering is om te kijken welke verzekeringsmaatschappij het meest flexibel is en welke de beste voorwaarden biedt.

We begrijpen dat u in Ontario te maken kunt krijgen met enkele van de volgende soorten autoverzekeringen.

1. Eigendomsverzekering Dit type verzekering is bedoeld voor mensen die geen eigen auto hebben, maar een auto besturen die ze van anderen lenen, of een auto besturen die eigendom is van iemand in uw gezin.

Het is belangrijk op te merken dat dit type verzekering niet hetzelfde is als een aanrijdingsdekking en het is het beste om een ​​aanrijdingsdekking te hebben wanneer u geconfronteerd wordt met een ongeval dat u heeft veroorzaakt.

2. Taxiverzekering Er zijn verschillende soorten taxiverzekeringen in Canada, en we raden de drie hieronder aan.

3. Wagenparkverzekering Er zijn verschillende soorten taxiverzekeringen voor bedrijven waarbij taxi's betrokken zijn, zoals ritdeelbedrijven; taxi vakbonden; en vrijlatingsinstanties.

Verzekeringsmaatschappijen raden de drie onderstaande aan bij het winkelen voor verzekeringen voor hun klanten.

3. Private HireDeze verzekering, ook wel minicab of minicab taxi genoemd, is bedoeld voor taxi's die privéhuur aanbieden voor geld of huren tegen beloning.

Het is belangrijk op te merken dat veel eisers niet op de hoogte zijn van hun claim, of denken dat hun verzekeringsmaatschappij deze heeft afgewezen. Wanneer dit gebeurt, kan de eiser een klacht indienen bij het Insurance Bureau of Canada (IBAC), dat de geldigheid en geldigheid van de claim zal onderzoeken.

4. Publieke verplichting Een uitgebreide verzekering is de duurste en meest aanbevolen optie.

Dit dekt alle situaties met betrekking tot ongevallen, vandalisme, brand, diefstal en andere extra's.

5. WA-verzekeringDit dekt verwondingen, overlijden en beslissingen die worden genomen in het geval van claims tegen u door passagiers, voetgangers of objectieve instellingen.

Als u op zoek bent naar een minicab-verzekering, raden we u ten zeerste aan om meerdere offertes op te vragen bij de beste verzekeringsmaatschappijen. Zo weet u zeker dat u de beste polis tegen de beste prijs krijgt. De drie bovenstaande tips zijn een geweldige gids om u te helpen de juiste beslissing te nemen bij het winkelen voor een minicab-verzekering.