Hoe kom ik aan een nieuwe auto?

Car detailing

 

 

 

 

 

Ons drukke leven wordt zo vaak sorastisch gedreven dat we soms vergeten hoe moeilijk het is om gewoon de dag door te komen. Het is zo fijn om te weten dat onze auto’s aan het eind van de werkdag, of na een lange dag op het werk, blinkend en fris ruiken. We willen dat dit gebeurt. Het is echt geen luxe meer – en het is allemaal om van te genieten!

Nieuwe auto’s zijn zo premium tegenwoordig. Er is gewoon iets speciaals aan nieuwheid. Als u een van die mensen bent die echt die nieuwe autogeur “willen”, is de wetenschap dat uw auto “zo goed als nieuw” is misschien wel een van de beste gevoelens ter wereld. Maar het zal u zeker kosten, want nieuwe auto’s zijn, nou ja, nieuw. Hier zijn enkele cash-back opties voor uwNieuwe Auto Aflevering!

Als u specifiek bent over hoe u wilt dat uw nieuwe auto eruit ziet en werkt, kunnen wij specifieke antwoorden op uw vragen geven. We kunnen uw wensen bespreken; waar u heen wilt en al die onzin. Of u nu wel of niet een specifiek merk of model nodig heeft, of specifieke opties. Wij kunnen u informeren over al uw opties. Car detailing is een van die leuke aspecten van het bezitten van een nieuwe auto. Het is altijd zo bevredigend om thuis te komen en te merken dat onze verbeteringen aan uw auto de moeite waard zijn geweest. Wees trots op uw aankoop en het vermogen van uw auto om zich te onderscheiden van alle anderen.

a neemt slechts enkele minuten in beslag om ons car care programma te leren kennen en zelf te zien hoe wij de prestaties van uw auto kunnen verbeteren. Neem deze tips in overweging.

Als u al trots bent op uw tweedehands voertuig, zoals in de 216 CID opzettelijk zet Fortolec trailer wielen op uw auto, truck, of SUV. Voor degenen onder ons die zich echt willen onderscheiden van de massa kunnen we hem altijd in de garage parkeren en hem daar een keer per week wassen om hem voorzichtig te herinneren aan de nieuwigheid die hij heeft doorgemaakt. Daarna kunt u uw auto gewoon onder een boom parkeren en de natuur voor de aarde laten zorgen. Hoewel dit misschien een beetje veel is, wat maakt het u ook uit om te doen?

Neemt u even de tijd om onze website te bekijken en meer te weten te komen over ons bedrijf, onze diensten, online bestellen, detailleren en nog veel meer!

Vraag: Wanneer heeft u voor het laatst de olie van uw auto ververst?

Antwoord: Nooit te druk geweest om de olie van je auto te verversen. Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik heb het altijd druk. Het enige wat ik weet over olie verversen is dat het lang duurt. Ik kan me niet eens voorstellen dat ik het in één ochtend moet doen. Ik heb, zoals velen, een dagtaak (die ik leuker vind dan de baan die een vrouw zou hebben). Dus ik, net als velen, besteed veel tijd aan het losmaken of vervangen van de oliefilters in de auto’s die wij als eigenaar kopen. Bijvoorbeeld, ik ga naar buiten en start mijn auto en hij staat nog steeds op 1,5MPG en ik kan niet geloven dat het ook maar in de buurt van gedaan is. Ik ben 20 minuten op de weg terug naar het werk en zit nog steeds op 1.5MPG. Uiteindelijk kom ik weer thuis en ligt er een enorme berg olie midden op de parkeerplaats. Ik veeg een voetafdruk op de hardtop en ga meteen naar binnen voor een vuurtje bij mijn favoriete Chinese restaurant. Hun antenne staat aan met foto’s van de spectaculaire sneeuwval van gisteravond. Er staan vijf taxi’s buiten te wachten, waaronder een Best New Technology vijf stationwagon met Blue op de opritten. Ze vragen ongeveer $4.00 voor het verversen van de olie van de mini-van.

Vraag: Wanneer was de laatste keer dat u uw luchtfilter heeft vervangen?

Antwoord: Ik zou zeggen dat het nog nooit gedaan is, het komt er makkelijk af en het kost minder dan $15.00.

Vraag: Wat is je favoriete show?

Antwoord: Chevy aanstaande show (Smikey aanpassingen, enz.)

Vraag: Wanneer heeft u voor het laatst uw luchtfilter vervangen?

Antwoord: Ik zou zeggen dat die van vorig jaar JS18 was met het airbagsysteem en JS19 met het handschoenenkastje en het afsluitbare handschoenenkastje.

Vraag: Heb je een foto van de binnenkant van je bougiekabels?

Antwoord: Profiel van mijn favoriete racer, de WD-45R uit 1977.

Vraag: Wat is je favoriete onderdeel van je rouwauto?

Antwoord: Ik hou van de canvas ramen en de patrijspoorten. Tenminste voor een jaar of wat, met het 70 graden weer dat we hadden.

Vraag: Wat is je minst favoriete deel van je auto?

Antwoord: De versnellingspook, het is zo moeilijk om een goede houding te krijgen met al die schuivers.

Vraagje: Wat is je boodschap aan de man in de winkel?

lees meer: