Hoe gewicht te verliezen

Planning maken online

Er zijn drie stappen naar gewichtsafname:

Planning maken– de abrupte erkenning van gunst bij anderen en zelfmedelijden – vals geloof in gebrek en inferioriteit

Het zijn allebei persoonlijke gedachten, die we kunnen elimineren. Beide veroorzaken depressie. Op persoonlijk niveau zou je overvloed moeten hebben, en je zou een tevreden beeld van jezelf moeten hebben. Je zou altijd vol vertrouwen in de richting van je doelen moeten gaan, in de richting van het leven dat je wilt leiden, op weg naar succes. Belangrijk: erken elke dag het beste van jezelf dat je kunt zijn. Je bezint je op je fysieke en financiële aard, en op je methode, houding en initiatief. Het is een dagelijkse routine die uw inspanningen samen met uw fysiek en financieel evenwicht in evenwicht brengt.

Als u wilt afvallen, maar u blijft meer eten dan u honger voelt, zult u niet meer afvallen. Erger nog, negatieve gevoelens zullen elke dag komen, hoe dan ook. Ondanks het plannen erover, blijft het slecht gaan. Het interessante is dat het leven niet op een bepaalde manier tegemoet getreden hoeft te worden. Je kunt het ook vanuit een ander perspectief bekijken. Heel vaak onthult het leven de dingen in tenminste één richting, tenzij je iets anders in gedachten houdt.

Ik heb eens een onderzoek gehad van een groep deelnemers met een hoog IQ in een speciale school, waar het onderwijzen van de kinderen over verschillende culturen binnen hun manier van optreden in de wereld zo belangrijk was, en de school was gekozen door ouders en ouders konden veel baat hebben bij het onderzoek. Hun gegevens waren discrepant, in sommige gevallen, maar andere waren in hun norm. De resultaten waren nog niet na zes maanden, dus er waren geen richtlijnen. Het tijdsbestek was zo lang, gezien alle scholen die aan dat project deelnamen.

De studie moest de tot dusver opgedane kennis consolideren, om een beter inzicht te krijgen in wat er gebeurde. De studie was bedoeld om richtsnoeren op te stellen. Die richtlijnen waren maar een paar regels lang en telden tien bladzijden. Ze bevatten de definitie van de betekenis van goede opvoeding, lichaamsbeweging, gezondheid, integriteit, versterving, loslaten, land van herkomst, temperament, interactie, doel, visie, maximaliseren, motiverende stijlen en uiterlijk. Het waren vooral meervoudige opvattingen en de richtlijnen sloegen nergens op, maar het was een erg leuke kortetermijnstudie en de resultaten leken iedereen goed gezind.

Elke dag toonden vele scholen hun projecten en gebruikten deze studie om de resultaten van hun studies te benoemen. De studie was een motivator voor verdere studie, maar na zes maanden wisten vele leerkrachten al genoeg op een rijtje te zetten wat zij al wisten. De kinderen wedijverden om hun talenten te versterken en hun school Tucson ging niet alleen; zij wilde hun bijdragen. De leraren van de school waren aangesloten op computers om de resultaten te bekijken.

Aan het eind van de observaties waren er massale tegenstellingen tussen twee scholen. De tweede was om hun werkconditie te meten en zou dus degene zijn die gekozen werd om hun MACT-scores omhoog te krijgen. Hun Actief lichaamsgewicht werd genoteerd. De eerste begon met lijsten en zelfbeoordeling van de leerlingen en vroeg hen zichzelf te beoordelen op basis van wat zij goed vonden op het gebied van schoolportie. Gezien de nabijheid van de twee scholen dacht ik dat het 50% stemming en 50% pad moest zijn. Na het testen in de eerste school kwam MCTS met een meer kritische reden om de tweede school te aanvaarden.

 

lees meer

planning software