Hoe word je een levenscoach?

Praktijkruimte huren Arnhem

Wat is een levenscoach?

Life coaching is een tak van de psychologie die mensen helpt bij hun zoektocht naar zin in hun leven. Een life coach analyseert uw herkenbare gedragspatronen en categoriseert ze om u naar het juiste pad te leiden. Daarbij geeft een life coach u het vertrouwen om een bepaald hulpmiddel of technieken te gebruiken, die u zelf kunt uitproberen en waarmee u de resultaten kunt bereiken die u zoekt.

Hoe word je een levenscoach?

Je weet misschien niet waar je moet beginnen als je een worstelende acteur bent. Misschien heb je al een paar life coaching technieken geprobeerd en gefaald. Dat is normaal. Life coaches zijn onbevooroordeeld. Ze hebben geen voorkeur voor welk type cliënt dan ook. Het zijn mensen, die dezelfde basislijn van begrip en vaardigheden hebben. Ze willen je gewoon helpen. En zo kunnen ze iedereen helpen.

Om levenscoach te kunnen zijn, moet u een uitgebreide kennis hebben van de levenswetenschappen, zoals biologie, scheikunde, psychologie, algebra en fysiologie en om deze uit te oefenen kun je het best een Praktijkruimte huren.

Misschien bent u geen sportman, maar misschien wilt u wel leren hoe u uw kracht kunt verbeteren. Uw zwakte zou analyseverlamming kunnen zijn. U zou geïnteresseerd kunnen zijn in het verbeteren van uw creativiteit. U zou geïnteresseerd kunnen zijn in het leren om uw toonhoogte te verbeteren. U zou zelfs geïnteresseerd kunnen zijn in het verbeteren van uw opleiding.

Al deze gebieden zijn nuttig in ten minste één aspect van life coaching. Laten we bijvoorbeeld het leven volgen van een coach uit de coaching-industrie.

Een life coach begint met het ontwikkelen van een verstandhouding met een cliënt. Door een goede verstandhouding met de cliënt te ontwikkelen, kan een coach de dynamiek van het soort situatie waarin een cliënt zich vaak bevindt volledig begrijpen. Een life coach is in staat zich te verdiepen in de gedachten van een cliënt en te voorspellen wat er daarna zal gebeuren. Een life coach kan inzichtelijk genoeg zijn om een cliënt te adviseren zichzelf niet te serieus te nemen.

Ten tweede is een life coach in staat om het motivatieniveau van een cliënt nauwkeurig in te schatten. Life coaches kunnen nauwkeurig bepalen in hoeverre een cliënt waarschijnlijk zijn doel zal bereiken. Dit komt omdat, naarmate de coach dichter bij de cliënt komt, de coach zich zal realiseren dat de cliënt waarschijnlijk alles zal geven wat hij heeft. De coach moet dan het juiste evenwicht bepalen tussen motiverende technieken en de vervelende taak van routineonderhoud die de cliënt moet verrichten.

Een life coach zal ook de motiverende technieken gebruiken die de zwakke punten aanpakken. Er zijn verschillende nationaal erkende tests die de zwakke punten van een cliënt kunnen identificeren en de life coach daarover informeren. Een life coach zal geen probleem hebben om deze zwakke punten te identificeren.

Het is ook belangrijk op te merken dat geen twee cliënten hetzelfde zijn. Verschillende cliënten zullen verschillende methoden en technieken vereisen. Life coaches moeten inzicht hebben in de verschillende clientèle en de beste manier om met hen in contact te komen.

Je zou graag denken dat life coaching gewoon een andere baan is. Maar de waarheid is dat het dat allesbehalve is. Life coaching is een dieper concept dat onmogelijk op een andere manier te begrijpen is. Als je besluit om levenscoach te worden, moet je toegewijd zijn aan jezelf en je cliënten. Je moet bereid zijn om tijd en geld te investeren om de nodige vaardigheden te verwerven.

U moet ook bereid zijn soms te investeren in het onwaarschijnlijke geval dat u niet weet waar een gelegenheid is die aan uw eisen voldoet. Er zijn verschillende manieren om uw coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Thuis beginnen en toewerken naar een inzicht in wat u wel moet weten is een goed begin. Vraag uw vrienden en familie om uw vaardigheden te beoordelen en uw enthousiasme te peilen. Je zou ook kunnen overwegen om lid te worden van een plaatselijk coachingcentrum. Deze zijn gratis, maar nuttig om uw inzicht in het coachingproces te vergroten.

Om Quadruple-Skill pertinente assessments zoals de Myers-Briggs Type Indicator en de ECQ-B ( Evolving Career Qualifications Brainiacility Test ) veel mensen blijven steken in hun ‘carrière’ bewegingen en hebben niet de cruciale planning en onderzoek dat nodig is om hun carrière doelen te bereiken.

Wat je echt moet weten is dat gewone beweging eigenlijk een soort gerichte inspanning is. bewegingen, die de Unifed beweging zijn, gaan allemaal over inspanning.

Elk motorisch systeem in uw lichaam beweegt bijvoorbeeld met ongeveer 8 cycli per seconde. Als u bijvoorbeeld een hamburger eet met een snelheid van 8 cycli per seconde, zult u een intens genot ervaren dat vele uren zal duren. 8 cycli per seconde is sneller dan 2 cycli, de standaard loopsnelheid, en is ongeveer de maximale snelheid die je been kan afleggen. Dat is ongeveer 9 uur plezier, voor jou nu. En dat is nog maar voor die ene beweging. Voeg de schouderbeweging toe, en je bent zo’n 9 uur aan het multitasken!

Elke dag ga je je zo voelen, waar je ook heen gaat. Het zal nooit eerder voelen als 8 uur beweging.

 

lees meer

Ruimtes huren Arnhem

Zaalverhuur