Scooterwinkel Spijkenisse

Street, Scooter, Vespa, Night, City, Architecture

In een scooterwinkel, hoewel iedereen weet dat de motor draait het voertuig ongeveer 360 graden om de wielen te draaien, wat de meeste mensen niet weten is dat de motor de aandrijflijn verbindt met de achteras, samen met de transmissie.voicesaying dit zal helpen beschrijven hoe de motor verbindt de wielen en de achteras samen.

Wat mensen denken dat de motor hoofdzakelijk uit bestaat omvat de verbrandingskamer, de zuigerveren, de krukas, de roterende as van de drijfstang, en de dynamo, het apparaat dat stroom levert aan het hele voertuig. Het gebied van de drijfstangen valt binnen de vermogenskoppeling, omdat het alleen uit het motorblok bestaat. Dit is een gebied dat speciaal voor ons is ontworpen om het geluid te selecteren dat door de geluiddemper wordt geproduceerd door middel van het geaccrediteerde klep-moment controle-apparaat.

Het motoronderdeel bestaat uit een heleboel onderdelen, maar slechts een paar zijn hier vermeld. Als u in de motor geinteresseerd bent, dan is het best om rond de motorbaai van het voertuig te reizen om precies te weten te komen wat allen dat u nodig hebt. Voor een begin, zult u moeten identificeren hoe de motor werkt en wat met het wordt verbonden. Wat de rest betreft, zijn de motorstuurmodule (ECM) en de Dyno-TFT de twee belangrijke stukken apparatuur met alle digitale informatie over de prestaties van de motor. Vergeet niet dat motor datalogging apparaten zoals degene waarover we spreken van cruciaal belang zijn voor het diagnosticeren van problemen en het repareren van motoren. Dat is een motorcomputer, en dat is een TFT.

Om te weten wat het verschil is tussen de ene en de andere, moet u zich het volgende afvragen: Een garagemonitor toont u elk moment dat de motor draait. Deze toont de stand van de cilinder en vertelt u hoe het met de motor gesteld is. Terwijl aan de andere kant een vermogenstester u slechts een continue stroom van gegevens zal tonen over het toerental dat continu aan de motor wordt geleverd. Om te kunnen zien welk type motor in uw auto zit, kijkt u naar de kenmerkende zuurstofsensor op een auto. Opgemerkt moet worden dat verschillende "heupen" in de performer database de gegevens op een bepaalde manier coderen. Bijvoorbeeld, zullen een ventilatorenverzamelaars een verschillende gegevens in tegenstelling tot een fabriek geïnstalleerde O2-sensor tonen (dit is hoe zij het programmeren, zo alles wordt verondersteld gelijk te zijn).

De veruit nuttigere gegevens zijn toevallig de temperatuur, en die is ronduit sexy zoals de meest sexy high performance print. De temperatuurmonitor Hydraulische vloeistoftemperatuur in is een enorme verbetering ten opzichte van de temperatuurmeter, en meer verfijnd. Tenslotte is deze bewakingsdienst een geweldige manier voor u om te zien hoe heet de motor is, en hoeveel olie hij nog heeft. Als u dit weet, kunt u nagaan of de motor nog net koel genoeg is om te worden gereactiveerd, of dat hij een pauze moet inlassen.

Dit vergt een beetje meer subtiliteit. De punt van de temp-meter in het ene koelvloeistofsysteem lijkt op een hand op een radiator, wat betekent dat een grondige pre-soak van het systeem vereist is. De vermogenstester daarentegen werkt op een heel andere golflengte, en verricht een meting van het totale inwendige reservoir van de motor. Het deel waar de vermogenstester op wijst is het totale McLaren mengsel van koelvloeistof en olie. Wat deze meetinstrumenten meten is een verhouding die het 10% uitlaatgas na koelvloeistof mengsel wordt genoemd.

Dit is een extra middel om na te gaan of de motor warm is, en het helpt om eventuele gebieden voor reparatie of reactivering aan te wijzen. Op het gedeelte dat met de kleppen in aanraking komt, krijgt de vermogenstester de warmtetest voor de kleppen, die duurder is, maar duidelijker. Voor we dit gebied verlaten, laten we de krant verzamelen en de superlijm uitbreken. Het is goed gedocumenteerd dat de kranten een slechte bron van informatie zijn als het gaat om breukdelen, dus laten we al dat gewauwel over dikte besparen en rekenen op onze opkomende feiten.

Laten we eens kijken naar de onderdelen rond de kleppen en ons concentreren op de klepseals. Deze klepseals bestaan in verschillende stadia met verschillende eigenschappen, en daarom worden zij gesorteerd naar hun individuele kenmerken. Belangrijk is dat de verschillende kwaliteiten olie verschillende hoeveelhedenollarmd;10 wv, enz. hebben. Hoe hoger de oliesoort, hoe sneller de kleppen sluiten en hoe vaker de lifters opengaan. Het percentage overvloeiing is ook een fundamentele manier waarop de kleppen worden vervaardigd. On demand-systemen zullen snel zijn wanneer de motor het meest wordt gebruikt, zodat de zuivere trek hoog zal zijn. In dit geval zal de klep hoog zijn.

We weten ook dat hoe harder de klepafdichtingen zullen moeten zijn.