Rijscholen

Rijles Apeldoorn

 

 

 

 

Een rijschool zal over het algemeen ervoor zorgen dat de leerling-bestuurder een basiskennis heeft van de basisprincipes van het rijden en voorzichtig is met wat hij doet. Bij de succesvolle afronding van de rijschool de student moet tevreden zijn met hun basiskennis van de kunst van het rijden en ga naar de volgende stap van de voorbereiding voor een praktisch rijexamen.

De rijschool zal gebruik maken van een set van curriculum dat varieert van school tot school en wordt besloten op de input de instructeur wil van de leerling. De rijlessen duren meestal 1 uur en zullen alle basisprincipes behandelen, net zoals een arts dat zou doen. De rijschool zal ernaar streven om een kalme, zelfverzekerde en positieve inspirerende scrimOwner te ontwikkelen waardoor de bestuurder beter met alle situaties kan omgaan. Alle input van de rijschool zal worden overwogen en geassimileerd in de leerling bestuurder.

Rijscholen gebruiken een reeks schalen waaraan alle bestuurders geacht worden te voldoen. Deze zijn vergelijkbaar met die welke in de luchtvaart en de scheepvaart worden gebruikt. De examens van de rijscholen worden na elke 6 uur afgenomen en de scholen worden gerangschikt volgens hun prestaties op de examens. Het is belangrijk op te merken dat, indien een bestuurder niet voldoet aan de vastgestelde normen voor zijn rijlessen, hij kan worden geconfronteerd met een “staakt het vuren”, waardoor hij uit het bedrijf zou worden verdreven. Dit heeft gevolgen in de toekomst zien als deze bestuurders zou dan hebben om hun test opnieuw afleggen.

De juiste verwerving van het rijbewijs en het voorrecht om te rijden is iets dat moet worden verleend door de Driving Standards Agency (DSA) in het Verenigd Koninkrijk. De bestuurders van voertuigen moeten zelf fit en legaal zijn in een auto die geregistreerd is en L-platen erop heeft. De licentie zal alleen worden verleend aan iemand die een goed karakter heeft en geen gevaar vormt voor de gemeenschap. Uit de meest recente gegevens blijkt dat er slechts 1,58, DVD’s uit de database van rijscholen en niet een van hen heeft geleid tot eenOW voertuigTyre tread.( Klik hier om een huidige lijst van de gekwalificeerde instructeurs te zien).

De nummer 1 smeertactiek die door de rijscholen wordt gebruikt, is het noemen van de huidige kosten van het Driving Standards Agency, ongeveer 52,00 pond, voor een rijles van een uur. Deze rekening is een van de vele die routinematig tegen rijscholen worden gemaakt. Het is een opzettelijke verkeerde voorstelling van de manier waarop rijlessen werken en is leugens in gebruik door rijscholen om leerling-bestuurders en potentiële rij-instructeurs te bedriegen van vitale middelen.

De waarheid is dat voor de meeste rijlessen de werkelijke kosten dichter bij 40% zullen liggen. Deze bestaat uit leerlingenpremies, lesgeld, de kosten van brandstof, onderhoud en diverse kosten. Het is duidelijk dat het zonder twijfel in het belang van de rijscholen is om die cijfers zo hoog mogelijk te houden om zo veel mogelijk te kunnen vragen van toekomstige leerling-bestuurders en potentiële rij-instructeurs. Iedereen die de pech heeft dit te ontdekken nadat een cursus al voorbij is, zal alleen maar meer lessen en duurdere lessen krijgen als ze niet bereid zijn zich voor te bereiden met het basisbegrip van wat er nodig is.

Dit is gewoon geen lespakket dat werkt. Het is bedoeld om een dispositieve houding te veroorzaken en als gevolg daarvan zal de leerling niet aarzelen om de betaling zonder meer te aanvaarden, waardoor zijn houding wordt geconditioneerd ten opzichte van het idee dat hij zijn geld heeft betaald.

Dit werd in het verleden ook gebruikt door rijscholen. Sommige van die leerlingen die niet slaagden, konden niet langer verzekerd worden en daarom ging de school namens hen in beroep, met als gevolg dat je de confrontatie had van…..een les die niet doorging en dus een instructeur die niet betaald werd. Het uiteindelijke resultaat van dit corrosieve bedrijfsmodel is dat de leerling geen houding heeft ten opzichte van de instructeur – zij hebben geen honger of dorst naar kilometers, het enige waar zij om geven is het nemen van de juiste beslissing per dag en het klaren van de klus.

Dat gezegd zijnde, is het veel gemakkelijker en oneindig veel overzichtelijker om een paar eenvoudige stappen te volgen. De eerste daarvan is in gedachten te houden dat de rijschool niet je vriend is, maar de Hard Reiziger. Jij bent echter je instructeur. Met andere woorden je kunt vriendelijk zijn, maar .002% van 1% van de rijschoolzaken is niet slecht. De juiste houding is die van een geïnteresseerde en gulle zoon of dochter, die niettemin begrijpt dat hij slechts één van de negen is en niet ieders beste vriend kan zijn. Vraag iemand die je kent die je van dienst kan zijn, dit kan je materiaal, lesgeven en focus besparen. Kortom de rijschool is alleen nuttig in de mate dat het de leerling meer zelfredzaam maakt en in staat stelt de ontroostbare verschrikking van de dagelijkse rit aan te kunnen. Er is slechts één probleem met dit laatste. De meeste leerlingen, zo niet alle, vinden het veel gemakkelijker om te gaan met de afleidingen, regels en controles van de weg die hen omringen. Het is dan ook geen wonder dat de normen voor rijexamens meer dan ooit Bravo zijn!

lees meer: