Occasions in Thailand

 

Occasions ZoetermeerPrijzen beginnen bij slechts 100.000.000 en lopen helemaal op tot 173,8 miljoen!

De Z Class 700 4 CV TDCi wordt geleverd met lichtmetalen velgen, airconditioning, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen en airbags. Daarmee is het een van de topmodellen van deze Duitse fabrikant.

Hoewel deze auto vrij eenvoudig is en esthetisch beperkt (aan de binnenkant in ieder geval), is het nog steeds een van de beste gebruikte auto’s in Thailand. Het heeft een zeer eenvoudige specificatie, maar dat is zeker een goede zaak. De meeste mensen die in Thailand een occasion willen kopen, zijn over het algemeen op zoek naar iets met een goede basisstijl en kleur, en deze Z ziet eruit als een echte uit de fabriek afkomstige auto. Alle officiële foto’s en video’s van de Z klasse tonen een slanke en indrukwekkende V-Tec krachtbron die 700 pk produceert.

Het interieur ziet er erg basic uit, maar nogmaals, het is een goed uitziende auto als je er goed naar kijkt. De zetels zijn stevig en zullen gemakkelijk krassen en deuken oplopen, maar zoals eerder gezegd is er veel keuze als je wil upgraden.

De Z-klasse heeft een relatief lange wielbasis, dus in occasions als deze passen meestal een paar grote honden achterin.

De versnellingsbak is een 6-versnellingsbak die oerdegelijk is en waar je geluk mee moet hebben om iets fout te krijgen. Door de aard van de auto is er veel rauw vermogen onder die motorkap. De auto kan ook op autobahn rijden (wat vrijwel essentieel is) maar je zult merken dat de auto zal worstelen op hoge snelheid. De oranje lakschilfers aan de buitenkant geven aan dat deze auto geen stadsautootje is.

Voor een gebruikte auto in Thailand, is dit een fatsoenlijke kleine motor. Je kunt er een behoorlijk aantal kilometers mee afleggen (15 – 20 km) en de eigenaars buiten Thailand hoeven niet aan de koppeling of versnellingsbak te komen, noch hoeven ze de auto naar iemand toe te brengen. Dus hoewel het een beetje ruw rond de randen, voor een gebruikte auto in Thailand is het eigenlijk vrij ideaal. Dit is de beste occasion in Thailand.

Kijk eens bij je lokale tweedehands autozaak als je er zo een zoekt. Zij kunnen u meestal een goed idee geven van wat er beschikbaar is in een auto als deze of op zijn minst iemand kennen die dat doet. Het is mogelijk om uw favoriete model hier op te halen voor een fatsoenlijke prijs en je zult in staat zijn om een goede prijs te onderhandelen wanneer je gaat om te kijken naar de auto. Het is zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!