junior racen

small yachts sailing in maine -  junior racen stockfoto's en -beelden

Redeker Motorsports is klaar voor een nieuw seizoen en belooft niet alleen de beste race-ervaring te bieden, maar ook de sensatie van je leven. De plaats is een weergaloze racelocatie en wordt beschouwd als een van de beste racekartlocaties in de VS.

Het Team 78th duwde hun auto's tot het uiterste in hun eerste overwinning ooit. Het was een zwaarbevochten overwinning met Chris Delay, de 78ste coureur van Team 78 en uiteindelijk zenuwachtig.

Redeker Motorsports is geschikt voor alle niveaus, van kinderen tot volwassenen. Ongeacht uw ervaringsniveau of uw kartvaardigheidsniveau zal Redeker Motorsports u kunnen begeleiden.

kinderen kunnen genieten van hun kart in het comfort van een veilige omgeving. Er zijn kartbanen beschikbaar voor kinderen, variërend van speeltuin tot huis, school, hotels, pensions, afhankelijk van uw wensen.

Volwassenen zijn niet beperkt tot één track, twee tracks of zelfs drie tracks. Met het aantal aanvragers dat elke dag wordt geaccepteerd, is er altijd één track beschikbaar.

Bij Redeker zijn de medewerkers speciaal opgeleid om vragen te beantwoorden en je op je gemak te stellen. U zult niet in het stof achterblijven na uw kabelbaanactiviteit en technische check-up. U hoeft zich geen zorgen te maken over remmen, setup of score. Uw wensen worden in overweging genomen en tijdig opgelost.

Er is een baan beschikbaar voor de juniorencategorie van 5 t/m 18 jaar. Ervaren coureurs ouder dan 40 en zelfs 70 jaar kunnen deelnemen aan teamevenementen, contactloze tests. De tussenbaan, die nog niet geopend is, zal worden ontwikkeld in lijn met de International Karting Regulations. Kart shop

De website en marketingstrategie van Redeker maken het ook mogelijk voor mensen om video's te bekijken, tijdschriften te bekijken en op de hoogte te blijven van de laatste informatie over de motorsportbranche.

Het Redeker motorsportprogramma is voor iedereen beschikbaar op elke kartbaan in het land. Medewerkers zijn beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele inconsistenties op te lossen.

Het motorsportprogramma van Redeker is ontwikkeld en gepland om een ​​revolutie teweeg te brengen in het concept van teamsportevenementen. Het legt de nadruk op de fan-ervaring en de hele familie-ervaring. De kartbaan heeft snelle banen met veel geparkeerde fans. Er is eten en drinken aanwezig. Het is een gezellig familie-evenement, dat voor iedereen betaalbaar is.