How to Choose a New Car

monitor on the dashboard of the car - autoradio stockfoto's en -beelden

Electronic Basics De E-banden zijn het nieuwe begin van digitale radio. Ze gaan het luisteren naar de radio leuker en gemakkelijker maken. Als je een systeem wilt met een divers spectrum aan tonen, dan is dit de standaard waaraan radioliefhebbers zullen voldoen. Deze nieuwe banden laten tot een afgezwakte respons van de knop toe, dus de knop op dit apparaat is erg soepel. Dit apparaat haalt zijn stroom uit een twaalf volt batterij en kan worden aangesloten op de sigarettenaansteker in het voertuig.

AM- en FM-tuners De versterkers hebben de mogelijkheid om het analoge signaal op te slaan en op te halen. Andere topsnelheden en bandvoorkeuren kunnen worden opgeslagen voor snelle selecties

programma's De DVB Plus kopieert naar DVB-radio, hoewel het niet zo geavanceerd is als de Europese systemen. Voor het geval je geen zin hebt om via de vensters af te stemmen, kun je op een interne harde schijf tot 100 favoriete zenders opslaan. Er kunnen voorinstellingen worden gemaakt voor verschillende omgevingen, zoals een auto, thuis, tv en FM.

Digitale TV De technologie bestaat om licht te branden en te regelen en deze mogelijkheid wordt gebruikt om uw scherm op verschillende TV-zenders af te stemmen. Zo kunt u met een gerust hart achterover leunen bij een show.

Cd-speler Een bedieningspaneel met aanraakscherm voor dit toestel wordt meegeleverd. Op dit paneel worden afbeeldingen weergegeven. U kunt cd's en mp3's branden en afstemmen op elke AM- of FM-zender.

AM- en FM-tuners De elektronica in deze units kan gegevens in verschillende formaten opslaan en ophalen. AM- en FM-tuners slaan de afstemmingsgegevens op in een niet-vluchtig geheugen dat veilig is en kan worden opgehaald met behulp van de scan- en toetsfunctie.

Lokale bediening en bediening op afstand Een 150+ kanaals surround sound-systeem met 12 luidsprekers (ideaal voor feesten), een aux-ingang en een 1/4" stereo-uitgang, AM- en FM-bedieningselementen en een volumeregeling worden ondersteund. Lokale afstemming stelt u in staat om te selecteren een ander kanaalnummer. Met de afstandsbediening kunt u een ander station selecteren. Sommige modellen regelen zelfs het volume door als een mobiele telefoonoperator aan de telefoon te gaan staan.

Multifunctionele bedieningsunit, deze unit heeft een overzichtelijk display met alle bedieningsfuncties.

Op deze 12-kanaals versterkers kunnen pakketten met verschillende subwoofers worden aangesloten. Het ziet eruit als een rokende ruïne. Er is een optionele geïntegreerde antenne, evenals andere handige functies, zoals handsfree bellen, luchtvering, up-to-date radiostationinformatie en zelfs digitale video-opname.

AM- en FM-tuning kan via dit scherm worden gedaan zodra de AM-tuner is aangesloten. Het scherm toont de code en de bedieningselementen om de tuner te wijzigen. Verschillende modellen hebben schermen van verschillende compacte afmetingen, die een aantal metingen kunnen weergeven, waaronder het lezen van spanning, stroom, peiling en snelheid.

De prijs voor een nieuwe auto kan variëren van ongeveer $ 30 000 tot meer dan $ 100 000. Wanneer u een nieuwe auto gaat kopen, moet u een idee hebben van wat u zoekt. Nieuwere auto's moeten altijd goedkoper zijn dan oudere modellen. Wanneer alleen gericht op uiterlijk, XTensive automatten zijn de meest populaire keuze. Automatten beschermen een voertuig tegen modder en strooizout. Ze zijn umatisch en gemakkelijk leesbaar met de toevoeging van een muizenhol.