Hoe het Pools te gebruiken?

We streven ernaar om de afwerking van de auto's van onze klanten te perfectioneren, of ze nu geïmporteerd zijn of niet, we zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn met het resultaat. Er zijn veel Poolse winkels in de buurt van de assemblagefabriek van de Dutch Brothers waar alle auto's in Nederland af zijn. Voor moeder aarde zijn ze een milieuvriendelijk bedrijf. De Nassesweeper lak is gemaakt van 100% Nederlandse schellak waardoor hij heel gemakkelijk aan te brengen en uit te poetsen is.

De combinatie van de nagellak en de bescherming die het biedt, is voldoende om het de naam Next Generation Polish waardig te maken. Next Generation Polish is zachter voor de afwerking van uw auto en is toch zeer effectief omdat het spiegelglans en kleine deeltjes bevat die helpen om de meest diepgewortelde vlekken te verwijderen. Het is een poetsmiddel dat niet alleen het uiterlijk van uw auto verbetert, maar het ook beschermt tegen de meest voorkomende door de mens veroorzaakte verontreinigingen.

U ontvangt vier 8 mm x 50 mm pagina's Pools. Laat het 3-4 uur drogen of behandel het met 3M Prep Wheel Cleaner en laat het 5-6 dagen probleemloos glanzen. Na de laatste voorbereiding afspoelen met water totdat de finish nat is en de beschermende laag opnieuw wordt aangebracht. Dit product is voornamelijk samengesteld uit acrylvezels waardoor het bestand is tegen water in dispersies en het verdampt in microblaasjes die zich vormen in de hitte van de zon.

Het polijstmiddel is heel gemakkelijk te gebruiken en het beste deel is dat het een beschermende en krasbestendige afwerking geeft die een leven lang meegaat en gemakkelijk bestand is tegen en weerstaat aan alle oplosmiddelen, oplosmiddelen, agressieve chemicaliën, petroleumdestillaten en alk-omslachtige strooizout. De combinatie van ultraviolette stralen en gecondenseerde carnaubawas creëert een esthetisch vriendelijke gekleurde afwerking waarop technici het voertuig elke week, jaar en zelfs seizoenen moeten masseren. De afwerking laat uw lak beschermd en glanzend achter zonder dat u afdichtmiddelen of was hoeft te gebruiken.

De Polish is heel gemakkelijk te gebruiken en moet worden aangebracht met een zachte applicatorpad. Behandel eerst het gehele oppervlak van het voertuig met een chemische wasbeurt, dit verwijdert alle wegteer en andere verontreinigingen. Behandel vervolgens de nagellak op de applicatorpad tot een pre-waxstap. Dit zorgt voor een verontreinigingsvrije basis waar de nagellak zich aan kan hechten en helpt de nieuw samengestelde nagellak zich steviger aan de lak te hechten.

U moet ongeveer een vierkante meter per keer werken met de volledige lengte van het applicatorkussen. De nagellak moet nu worden aangebracht met zowel cirkelvormige als lineaire bewegingen. Nadat de verplichte lagen droog zijn gedurende de gewenste tijd, kunt u beginnen met het polijsten van het gebied met een polijstpad met dubbele werking of handwielreiniger. De lak moet nu worden afgeslepen en het proces moet een aantal keren worden herhaald om de afwerking te verfijnen.

Als uw lak merkbaar gevlekt of rijker is dan normaal, is dit een duidelijk teken voor u dat u uw auto regelmatig vakkundig moet laten polijsten. Andere dingen die dit kunnen veroorzaken, zijn onder meer chemicaliën zoals reduceermiddelen die bedoeld zijn om de lak te reinigen en die bij overmatig gebruik een tint op uw lak achterlaten.