De voordelen van een chauffeur

chaufeur

 

 

Chauffeurs worden ingehuurd en ontslagen op uur- of dagbasis, maar chauffeurs op uurbasis worden meestal ingehuurd om per uur te rijden, zodat ervaring, ijver en motivatie nodig zijn om het werk gestaag aan te kunnen. Men moet punctueel en betrouwbaar, om te worden aanvaard en om de werkgever goed geïnformeerd over zijn prive-voertuig te houden. De extraatjes in een privé limo zijn enigszins anders dan die in een personenauto. Terwijl een huurchauffeur normaal aankomt in een voertuig zoals een zwarte sedan, zal een chauffeur in een luxe voertuig waarschijnlijk worden gechauffeerd vanaf een radiale locatie, dat wil zeggen een hotel of condominium. De meeste van deze luxe voertuigen zijn uitgerust met weelderige interieurs. Ze vertrekken niet in “doorsnee” Amerikaanse auto’s, maar in exotische buitenlandse automotieven. Een chauffeur in een buitenlands voertuig zal dus waarschijnlijk goed opgeleid en goed voorbereid zijn. Buitenlandse landen worden beschouwd als extreme risico’s, dus het meest waarschijnlijk zal het een chauffeur te huur in een meer voorzichtige en gevaarlijke voertuig.

Een chauffeur is, in morele zin, eerder een chauffeur dan een chauffeur in loondienst. Het sterke imago van deze figuur zal niet terug te vinden zijn in een personenauto, omdat de term huurauto meer beleefd in de oren klinkt van iemand wiens beroep tegenwoordig het besturen is, dan van iemand die dienst doet in een exotische accommodatie zoals een lift van een hotel of condominium. De binnenlandse autoverhuur of luxe sedan dient als een voertuig van zowel prestige en inkomen, en wordt vaak gebruikt als de executive auto van veel zakelijke leidinggevenden.

Veel chauffeurs, die soms “deeltijdse” chauffeurs worden genoemd, werken op basis van metrische uren. Zij klokken de mijlen op een regelmatige basis, ongeacht het aantal uren gereden, dus ze kunnen elke minuut van de dag en nacht beoice. Sommige chauffeurs zullen klokken de mijlen op een uurbasis, maar het heeft de neiging om duurder te zijn, omdat deze voertuigen soms worden gegeven minder vaak kilometers dan meer luxe voertuigen, en de huur kosten ook variëren afhankelijk van de zone van de stad waar de chauffeur is reizen naar.

Car Management 1989 – 2000De opkomst van de dollar heeft het vroegere gemak van het reizen van en naar de luchthaven via een vriend teniet gedaan. Het verkeer op de luchthaven is in de loop der tijd alleen maar erger geworden, terwijl het reizen per vliegtuig toegankelijker is geworden. Bij een bezoek aan een vreemd land of bij het observeren van reistrends kan het lonen een huurauto van tevoren te reserveren, vóór de aankomst. Dit kan duurder zijn dan een taxi te nemen, maar verstrooide chauffeurs zijn een gevaar dat wacht om te gebeuren, en het is een goed idee om zo efficiënt mogelijk te zijn. Air France heeft de neiging om goede chauffeurs te hebben, en als u op tijd bent, hebben ze de neiging om u te helpen bij het laden en lossen van de luchthaven.

Succesvolle chauffeursscholen zullen hun leerlingen het belang bijbrengen van langzaam, soepel en zo onnadenkend mogelijk rijden. De wens om bij de Fransen te horen is waarschijnlijk veel groter dan de geldelijke bonus die je hopelijk zult opstrijken, maar het is indrukwekkend hoe je gedrag kan worden opgepoetst.

Lees meer:

BMW specialist Brabant

Expat cars