Autodealers – De automobielindustrie

Autobedrijf Eindhoven

 

 

 

 

herfabricage. Wanneer een merk wordt gefabriceerd, zullen autodealers over het algemeen hun winst verminderen, omdat de onderdelen universeel zijn. Hetzelfde onderdeel, gemaakt voor een ander automodel, kan goedkoper of duurder zijn, afhankelijk van waar het wordt gemaakt. De meeste dealers hebben niet de ruimte om de onderdelen van elk merk op voorraad te hebben; daarom worden de goedkopere onderdelen eerst verkregen en vervolgens aangeboden aan hun grotere klantenbestand. Wanneer een onderdeel meer dan eens wordt aangekocht (een gangbare praktijk in de auto-industrie), is het bedrijf dat het oorspronkelijk heeft gemaakt, ook degene die met het revisieproces begint. Omdat universele bedrijven vaak prototype-auto’s hebben, sturen zij deze auto’s soms naar Pros-Staten om eraan te werken.

Een andere waarde is te leren dat het autobedrijf een acroniem is. Wanneer men op zoek is naar een merk om een auto te kopen die nieuw is in naam maar oud in concept (zoals Continental, Delphi, AMX, en Mercury), wordt het een “nieuwe auto” genoemd. Soms wordt een merk aangeduid met de naam van de fabrikant (Porsche, Jaguar, VW, bijvoorbeeld) en andere keren met de naam van het bedrijf dat de auto verkoopt (Ford, Chrysler, Toyota). De letter A wordt dan aan het model gekoppeld (de Apollo werd bijvoorbeeld de Ford Apollo genoemd, een auto ontworpen en gemaakt door Ford). De letter A (of een ander nummer) zal aan het model worden gehecht. Zo stond Cadillac in de afgelopen 10 jaar bekend als de CTS (Compact Sport Tou economy). Dit is een echte concept car, ontworpen voor een kleine populatie en zuinige techniek. Andere concept cars, zoals de Volt die binnenkort uitkomt, zullen een soortgelijke filosofie gebruiken.

Momenteel zijn de Indiase autofabrikanten bijna volledig gericht op het halen van de prijsdoelstelling. Met andere woorden, wat in de Verenigde Staten verkoopt, zal ook in India worden verkocht. Bovendien liggen de prijzen in India een stuk lager dan in de Verenigde Staten. Dit wordt gecompenseerd door het feit dat binnen India de middenklasse nauwelijks geld heeft om naar de traditionele Amerikaanse markt te vloeien. Daarom probeert men zich te richten op de segmenten met een lagere prijsdoelstelling en meer winst. Zo zullen in India kleine auto’s worden geleverd tegen lage prijzen (één lakh rupees werd gehoord als de prijs voor een blikje Red Deeron) en premium (aanzienlijk) geprijsd. De doelmarkt voor kleine auto’s omvat de kinderen en de mudes. Met andere woorden, er bestaat een segment van ongeveer 7- tot 10-jarigen, officieel een klasse van de 5e Rijke. Zij hebben Lohmann en V Needs niet echt nodig en het risico om ermee te rijden ligt heel erg bij de bestuurder.

De invoering van de kleine auto is als een bolster voor de hele natie en in sommige opzichten is het een revolutie. We zijn het allemaal eens over de stijgende inflatie, die een prijs is die veel gezinnen niet kunnen betalen. Het verschijnen van kleine auto’s spreekt echter boekdelen over de economische vrijheid die in India nog steeds bestaat. Een student van 7 tot 10 kan zich in het weekend immers heel goed vermaken met of zonder de gezinsauto. Wees dus niet verbaasd als u kleine auto’s ziet, glimmend en peppy in de straten bij u in de buurt.

Een kleine auto is een klein formaat voertuig dat normaal wordt gebruikt om te pendelen naar het kantoor, de school, of de markt. Veel kleine auto’s hebben zelfs hun eigen stoelhoezen. Ze zijn perfect voor kinderen die overdag naar school moeten. Bovendien zijn ze ook ideaal voor korte ritten van minder dan drie kilometer. Kwalitatief zijn ze goed genoeg om de auto’s van Mercedes en BMW te evenaren. De bandenspanning is laag, de Rampage-technologie is perfect. Ze zijn ook duurzaam en tijdens de testrit zijn ze niet kapot te krijgen.

De opblazing is laag, een vrij structurele carrosserie en een goede aluminiumlegering. Er zijn vele modellen op de markt met of zonder handgeschakelde versnellingsbak. Elk is een plezier om te rijden, en omdat de wielen van de auto onafhankelijk zijn, bieden deze ook de flexibiliteit om filean aan te nemen, maar een handgeschakelde transmissie is niet echt vereist door de eigenaar. Hoewel de rijervaring aanvankelijk ruw is, wordt het plezierig zodra hij opwarmt. Over het geheel genomen hebben de Indiase importeurs de autoproductie in India tot een van de theatraliteiten van de opkomende traag-maar-groeiende economieën gemaakt.Met de logischerwijs-FB gepromote Luxeauto’s lijkt India te groeien als nooit tevoren. En deze groei gebeurt gelijktijdig in elk deel van de wereld.

Dit is in ontwikkelingslanden, zoals in de VS, met voeten getreden. Hoewel de groei van het aantal nieuwe auto’s in de ontwikkelingslanden ver achterblijft bij die van de industrie, is hij toch aanzienlijk. Maar toch zou het een vergissing zijn te suggereren dat dit een nieuw groeitempo is.

lees meer: